Leveranstid

Er order skickas mellan 1-2 veckor från det att betalning är mottagen. Ett mejl skickas till er när varan är postad.

 

Fraktkostnad

35 kr(inom Sverige). Alla ordrar skickas med posten och är framme dagen efter att de är postade. Bor du i Trollhättan så kan du hämta varan hemma hos mig. Ange det då i din beställning. Vid leverans utanför Sverige så gäller andra fraktpriser, dessa fås på orderbekräftelsen. Står ej för ev. tullavgifter som kan tillkomma vid leverans utrikes.

 

Betalning

Alla priser är redovisade i SEK inkl. moms. Betalning sker med kort via paypal.

 

Skötselråd

Avtorkas med fuktig trasa. Ej maskintvätt.

 

Returrätt

Självklart gäller ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal. Fraktkostnaden för inköpta produkter återbetalas ej. Fraktkostnaden för returen ersätts ej. Returrätt gäller ej skräddarsydda produkter.  Återbetalning sker till samma konto som användes för inbetalning förutsatt att varan är i samma skick som när den kom. 

 

Reklamation

Skulle varan vara trasig eller felaktig så mejla info@bagerica.se senast 7 dagar efter erhållen produkt, så ska jag göra mitt bästa för att se till att du blir nöjd!

 

Observera

Alla produkter blir unika då varje exemplar tillverkas av ett utsnitt av ett tyg eller vaxduk. Det innebär att produkten som levereras inte ser exakt ut som produkten som visas på bild. Färgen kan även skilja sig ibland då  bildskärmar kan avvika från produktens verkliga färg.


 

 

 

 

 

 

copyright © 2014 • bagerica.se

www.bagerica.se